Μήνυμα Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Παρόχων Υγείας. Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα ο ΠΑ.ΣΥ.Π.Υ. προασπίζεται δυναμικά τα συμφέροντα των επιχειρήσεων του κλάδου μας που σήμερα βρίσκεται σε ένα ασταθές οικονομικό περιβάλλον, αντιμέτωπος με μειωμένους προϋπολογισμούς για την υγεία, rebate, clawback κ.α.

Στόχος μας δεν είναι μόνο να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας, αλλά και να διασφαλίσουμε ότι οι ασθενείς – πελάτες μας θα έχουν πρόσβαση σε σύγχρονα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Για εμάς, η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων προς τον ασθενή και η πρόσβασή του σε νέα υλικά αποτελεί ζητούμενο, καθώς η υγεία των ασθενών δεν μπορεί να γίνει θυσία στο βωμό των κλειστών προϋπολογισμών.

Επιπλέον, η εμπιστοσύνη όλων των μελών του ΠΑΣΥΠΥ στο πρόσωπό μου, με τιμά ιδιαίτερα. Σας διαβεβαιώνω, ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, θα εργαστούμε με αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και ομαδικότητα για συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Ως Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Π.Υ., σας καλώ όλους να συνεργαστούμε, γιατί μόνοι ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ενεργή συμμετοχή σας είναι πρωταρχικής σημασίας και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πάντα ανοιχτό στις προτάσεις σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Βιδάλης

image_print