Τα όργανα του Συλλόγου είναι:

  1. Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ): Είναι 5μελές και εκλέγεται κάθε 3 χρόνια από τη Γενική Συνέλευση. Τα μέλη του εκπροσωπούν εταιρίες του κλάδου.
  2. Γενική Συνέλευση (ΓΣ): Είναι το ανώτατο όργανο του Συλλόγου. Συγκροτείται από όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου και συγκαλείται μετά από απόφαση του ΔΣ.

Διοικητικό Συμβούλιο

proedros

Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ

Βασικός μέτοχος  της SANTAIR A.E. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.  Υπήρξε ιδρυτής της εταιρείας του 1997 και διετέλεσε για πολλά χρόνια διευθύνων σύμβουλος. Είναι κάτοχος του diploma and executive in program in Management –H.M.A. και του Business Administration- B.C.A./ \London Metropolitan University.

oznor

Αντιπρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ

Ηλεκτρονικός. Από το 1990 Δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης και επισκευής ιατρικών μηχανημάτων και αναλώσιμων. Είναι διαχειριστής τα εταιρείας « ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΕΜΟΝΗΣ ΒΙΟΦΡΟΝΤΙΔΑ» με έδρα την Αθήνα.

IMG_20190730_113340

Ταμίας

ΒΑΪΟΣ ΒΑΪΔΟΥΛΗΣ

Έγγαμος πατέρας δυο παιδιών. Aπόφοιτος νοσηλευτικής σχολής Ρόδου. Εργάστηκε για 7 έτη 1992-1998 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων στην Πνευμονολογική Κλινική. Τον Μάρτιο του 1998 ίδρυσε την εταιρεία ΠΝΕΥΜΩΝ της οποίας ήταν Πρόεδρος έως τον Απρίλιο του 2017 . Τον ίδιο μήνα δημιούργησε την εταιρεία λιανικής πώλησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων VIOMEDIC η οποία σε συνδυασμό με την εταιρεία χονδρικής πώλησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων VIOBREATH αντικατέστησαν την ΠΝΕΥΜΩΝ.

Σταυρακάκης2.jpg

Γραμματέας

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

Τεχνολόγος Ακτινολόγος με εξειδίκευση σε Αξονικό τομογράφο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα στο διαγνωστικό κέντρο Εγκέφαλος επί 7ετίας έως το 1996. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας MedicaHellas Β.Σταυρακάκης Ο.Ε από το 1996 στο Ρέθυμνο με αντικείμενο την πώληση χονδρική -λιανική Ιατροτεχνολογικών προϊόντων και επαγγελματική ένδυση υπόδηση .

Γ.Κ.

Ειδικός Γραμματέας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

Υπεύθυνος των εταιρειών «Γεώργιος Κουτρούμπας & ΣΙΑ Ε.Ε.» και «Θεσσαλοϊατρική Μ.Ε.Π.Ε.» με έδρα τον Βόλο και την Αθήνα για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλωσίμων σε Νοσοκομεία, Κλινικές, Ιατρεία. Επιχειρηματίας στον χώρο της Υγείας από το 1981 και πάροχος Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

image_print